logo fysiosportentraining

10wekenfit

Zet nu de eerste stap naar een gezondere leefstijl

Bewegen is een must, méér bewegen is beter en zitten is funest. Iedereen kent inmiddels de gezondheidswinst van voldoende bewegen, sporten of fitnessen. Daarbij heeft bewegen een positief effect op ons immuunsysteem, zo blijkt uit vele onderzoeken.
Toch voldoet een groot deel van de Nederlandse bevolking niet aan de norm voor gezond bewegen. Het kan lastig zijn om de eerste stap te zetten naar een gezondere leefstijl met meer bewegen.

Met dit 10 weken fit programma verkleint Fysio Sport & Training deze eerste stap. Het is een laagdrempelig programma van tien weken dat automatisch stopt. Het programma is ideaal om te starten met meer bewegen en een gezondere leefstijl. Als u dit programma volgt wordt het veel makkelijker om de norm voor gezond bewegen te halen. U zult zich na deze 10 weken een stuk fitter voelen.

Het programma is voor u bedoeld als u de afgelopen periode minder heeft bewogen/ gesport dan u zou willen. Soms ontbreekt de motivatie om meer te gaan bewegen en soms zijn lichamelijke klachten of sociale omstandigheden de reden waardoor het bewegen/ sporten er niet of onvoldoende van komt. Niet goed weten waar te beginnen en hoe het sporten op een verantwoorde wijze opgebouwd moet worden is ook een veel gehoorde reden die tot uitstel leidt.

Fysio Sport & Training biedt, met dit door fysiotherapeuten begeleide programma, een mogelijkheid om op een verantwoorde manier (weer) in beweging te komen. Hiermee wordt een belangrijke barrière om te starten met een actieve en gezonde leefstijl weggenomen.

Programma
Het programma begint met een individuele intake waarbij onder andere het gewicht, het vetpercentage, de bloeddruk en het uithoudingsvermogen worden gemeten. Vervolgens gaat het trainingsprogramma van start. Dit is op maat gemaakt waarbij de intensiteit van de trainingen langzaam maar zeker verhoogd wordt. Het programma bestaat uit tweemaal per week een uur fysiofitness/ cardiotraining onder begeleiding van fysiotherapeuten. De training is individueel, in een trainingszaal waar meerdere mensen tegelijkertijd aan het sporten zijn. Het programma eindigt met een individuele eindmeting. De dan behaalde scores worden afgezet tegen de scores van de intake en zo wordt de behaalde winst concreet gemaakt.

Het 10 weken fit programma is ontstaan uit een groot onderzoek dat Fysio Sport & Training enkele jaren geleden op meerdere vestigingen heeft uitgevoerd. Ruim 1000 veertigplussers hebben dit fitnessprogramma doorlopen en zijn voor en na het programma getest. De resultaten van het onderzoek waren spectaculair. Ruim 99% van de deelnemers voelde zich na het tien weken programma aanzienlijk fitter. Het gevoel van fitheid was in die tien weken (gemiddeld) zelfs bijna verdubbeld. De bloeddruk daalde gemiddeld met 3,7%, de longfunctie verbeterde gemiddeld met 6,2% en het uithoudingsvermogen nam met 15,4% toe.

Garantie
Op basis van deze resultaten wordt door Fysio Sport & Training de garantie geboden dat deelnemers aan het tien weken programma fitter worden. Als deelnemers niet vooruit zijn gegaan, en wel het hele programma gevolgd hebben, dan krijgen ze hun geld terug.

Aanmelding
U kunt het gehele programma, inclusief intake en eindmeting volgen voor € 79,-.

U kunt zich aanmelden door te bellen met de vestiging van uw keuze.

Er zijn nog trainingstijden beschikbaar, voornamelijk vanaf 16.00 uur.

WhatsAppButton